Onze fondues worden gemaakt van de beste Franse, Hollandse en natuurlijk Zwitserse kazen van onze overburen, de Kaaskamer van Amsterdam. Elke kaas wordt persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd, gesmolten en geserveerd met ambachtelijk brood en verse seizoensgroenten.
Al ruim een kwart eeuw waren ze overburen. Een bruin literair café en een kaasspeciaalzaak die van de vloer tot aan het plafond is gevuld met kaas. Café De Doffer en De Kaaskamer van Amsterdam. Beide een begrip in het centrum. Sinds januari 2022 zijn beide zaken samengesmolten tot Restaurant Smelt. Dé plek waar je geniet van de beste kaasfondue uit de Kaaskamer in de warme huiselijke gezelligheid van De Doffer.
Smelt is per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening en in de keuken. Gek zijn op kaas is wel een must! Kom jij ons team versterken? Stuur een bericht met je cv en motivatie naar info@restaurantsmelt.nl.
Maandag t/m donderdag
17:30 - 23:30
Vrijdag t/m zondag
12:00 - 23:30
Runstraat 12, 1016 GK Amsterdam, Nederland
86371444
Als een locatie vol zit, kijk dan eerst of een andere tijd nog wel beschikbaar is. Zo niet dan kunt u zich op de wachtlijst plaatsen. Komt er een tafel vrij, dan nemen we direct contact met u op.
Ja, we verkopen een deel van onze fondues kant-en-klaar bij De Kaaskamer van Amsterdam in De 9-Straatjes te Amsterdam.
Bij Restaurant Smelt koken we met wijnen met een laag alcohol (0,5%) percentage. Tijdens het koken verdampt er nog een deel waardoor het alcoholpercentage nog minder wordt. Onze bierfondue(s) bevatten wel hoge(re) alcoholpercentages en zijn daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen.