Na het succes in de Runstraat heeft Smelt er een zusje bijgekregen. Smelt Westerpark opent dit seizoen voor de derde keer haar deuren. Deze prachtige locatie is geopend van 14 oktober tot midden maart. Kom in het najaar en tijdens de koude wintermaanden in warme sferen en wegsmelten bij onze overheerlijke kaasfondues. Door de open keuken kun je meekijken hoe jouw fondue bereid wordt.
Onze fondues worden gemaakt van de beste Franse, Hollandse en natuurlijk Zwitserse kazen van onze overburen, de Kaaskamer van Amsterdam. Elke kaas wordt persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd, gesmolten en geserveerd met ambachtelijk brood en verse seizoensgroenten.
Ons restaurant in het Westerpark is alleen open in het najaar en de winter. Vanaf september staan Matthijs en Saar weer klaar om de donkere maanden weer in vuur en vlam te zetten.
Maandag t/m vrijdag
17:30 - 23:30
Zaterdag en zondag
12:00 - 23:30
Gosschalklaan 7, 1014 DC Amsterdam, Nederland
86371444
Als een locatie vol zit, kijk dan eerst of een andere tijd nog wel beschikbaar is. Zo niet dan kunt u zich op de wachtlijst plaatsen. Komt er een tafel vrij, dan nemen we direct contact met u op.
Ja, we verkopen een deel van onze fondues kant-en-klaar bij De Kaaskamer van Amsterdam in De 9-Straatjes te Amsterdam.
Bij Restaurant Smelt koken we met wijnen met een laag alcohol (0,5%) percentage. Tijdens het koken verdampt er nog een deel waardoor het alcoholpercentage nog minder wordt. Onze bierfondue(s) bevatten wel hoge(re) alcoholpercentages en zijn daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen.