ONS VERHAAL

Na een succesvolle winter in de 9-straatjes opent Restaurant Smelt komende winter de deuren van haar tweede locatie; het Westerpark! Restaurant Smelt Westerpark is de ideale plek om komende winteravonden te genieten van dampende kaasfondues en prachtige wijnen, of een rijk gevulde “fonduetosti” tijdens een winterse wandeling in de weekenden.

Ons restaurant

Stap binnen in het gezelligste plekje van het Westerpark. Jaren geleden werd deze locatie gebruikt als koffiebranderij! Wist je dat? Als je naar het dak kijkt wanneer je in ons restaurant staat herken je wellicht nog kleine details. In deze locatie beschikken wij over twee verdiepingen, waarbij het mogelijk is om met kleine of grote groepen te komen eten. Ook hier worden onze fondues gemaakt van de beste Franse, Hollandse en Zwitserse kazen uit de Kaaskamer van Amsterdam, die persoonlijk en zorgvuldig zijn geproefd en geselecteerd door ons personeel. Daarnaast serveren we verse seizoensgroenten met brood van Bakkerij Mama en een aantal verrassende voorgerechten voorafgaand aan de kaasfondue.

“Wij willen de stad graag laten genieten van kaasfondue die enkel en alleen wordt gemaakt van de allerbeste kazen”

vechten om ‘De Non

Dat laatste krokant-geworden-restje-kaasfondue die aan de warme caquelon (fonduepan) vastkoekt, noemen ze in de Zwitserland ‘la religieuse’, oftewel ‘de non’. Volgens de traditie tikken ze een eitje stuk in de pan om de kaas beter los te krijgen van de pan. De kazige roereitje is de ‘grande finale’ van de avond. Kom vechten om dat laatste goddelijke hapje…

Bezoek

Vind ons

Gosschalklaan 7, Westerpark, 1014 DC Amsterdam, +31 6 58 86 49 71

Reserveringen: reserveringen@restaurantsmelt.nl

Openingstijden

Lunch:

Zaterdag -Zondag: 12.00 – 16:00

Diner:

Woensdag -Maandag: 17.30 – 23:20

Online

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm